Betty White Beeld © Getty Images

Betty White geëerd door collega's en Joe Biden in televisiespecial

01 februari 2022 05:26

Betty White is door vele collega's uit het vak herdacht en geëerd in de televisiespecial 'Celebrating Betty White: America’s Golden Girl'. Onder andere Cher (75), Jimmy Fallon (47), Bryan Cranston (65), Drew Barrymore (46), Jay Leno (71), Ellen DeGeneres (64), Tina Fey (51) en Tracy Morgan (53) spraken over de geliefde actrice, die op hen allen een onuitwisbare en diepe indruk heeft achtergelaten.

"Betty White is Amerikaans erfgoed"

"Ik werd een keer gevraagd voor een proefopname van een spelshow waar ik helemaal geen interesse in had. Totdat de producers me zeiden dat Betty White al had toegezegd om mee te doen als jurylid. Dat is de enige reden waarom ik het toch gedaan heb, omdat ik het een ongelooflijke kans vond om naast haar te mogen zitten en met haar te kunnen praten. Uiteindelijk was het dus een hele goede beslissing", lacht acteur Bryan Cranston.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een van de laatste kiekjes van Betty White vrijgegeven

"Ze heeft zoveel mensen zoveel gebracht, het was zo'n prachtig mooi mens. En ze was altijd scherp als een mes met haar opmerkingen, het feit dat ze ouder werd deed daar niets aan af. Ze was een keer bij mij te gast in de show en toen zat ze alleen maar te flirten met alle jongere mannen die daar waren, die zich ook nog eens enorm gevleid voelden door haar aandacht. Als komiek en actrice was ze echt een pioneer, ze heeft voor vele mensen deuren geopend die anders dicht waren gebleven. Betty White is simpelweg fantastisch", aldus talkshowpresentator Jimmy Fallon.

Cher zong een het nummer 'Thank You For Being A Friend', waarmee de sitcom Golden Girls bij elke nieuwe aflevering werd geopend, in de studio waar de populaire serie voorheen werd opgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doodsoorzaak Betty White bekendgemaakt

Betty, die op 31 december op 99-jarige leeftijd overleed, werd ook door de Amerikaanse president Joe Biden op mooie wijze neergezet. "Betty White is Amerikaans erfgoed, een icoon en een pioneer die een uitdaging niet uit de weg ging. Met elke lach opende ze haar hart, maar boven alles gaf ze haar ziel aan de ziel van onze natie. Wat is dat een cadeau dat we altijd zullen koesteren. God bless you Betty, we houden van je", aldus de president.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Betty White nam vlak voor dood videoboodschap op voor fans

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!