Robert Doornbos en Chantal Bles Beeld © ANP

Robert Doornbos en Chantal Bles staan na ziekte Jada dankbaarder in het leven

1 februari 2022 12:36

Het leven van Robert Doornbos (40) kent veel hoogte- maar ook dieptepunten. In 2018 werd bij zijn dochtertje Jada een grote tumor met uitzaaiingen ontdekt, waarvoor ze chemotherapie onderging. "Toen Jada ziek was, was niks meer belangrijk. Dat heeft alles in een ander perspectief geplaatst", vertelt hij in de nieuwe 'Beau Monde'.

"Veel stellen gaan na zo’n heftige periode uit elkaar, omdat ze het niet aan kunnen"

In februari 2019 werd Jada kankervrij verklaard. Sinds ze hersteld is, staan Robert en zijn vrouw Chantal Bles een stuk dankbaarder in het leven. Hoewel de voormalig autocoureur normaal doordendert en zich stort op zijn werk, heeft de situatie hem geleerd hoe belangrijk het is tijd als gezin door te brengen. "De kans is klein dat ik ze ’s avonds nog zie, want dan ben ik meestal nog op pad. Daarom wil ik ze ’s ochtends per se naar school brengen", legt hij uit. "Ook als dat met mijn andere afspraken niet zo handig uitkomt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Chantal Bles en Robert Doornbos belandt opnieuw in ziekenhuis

Toen Jada op 24 april 2018 haar diagnose kreeg focuste Chantal zich op hun dochter en regelde Robert 'alles eromheen'. Het stel sliep in die tijd in het Ronald McDonald Huis, aan de overkant van het ziekenhuis. "Normaal huil ik nooit, maar nu ging het de hele nacht door. Ik had niet geslapen, maar de volgende ochtend ging ik toch naar de studio van Ziggo. Gewoon omdat ik even over iets anders moest lullen. Dat Chantal mij daarin mijn gang liet gaan, ook al vond ze het onbegrijpelijk, heeft onze band enorm versterkt. (...) Veel stellen gaan na zo’n heftige periode uit elkaar, omdat ze het niet aan kunnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Analist Robert Doornbos blijft bij Ziggo na Viaplay-rel

Dat gebeurde niet - sterker nog, Robert is nog altijd even verliefd op Chantal als tien jaar geleden, toen ze elkaar leerden kennen tijdens de opnames van Ik hou van Holland. Volgens Robert was het 'meteen raak'. Chantal zat op dat moment nog in een andere relatie, maar een paar maanden later gingen ze toch op een eerste date. Een jaar later vroeg hij haar ten huwelijk. "Het onderbuikgevoel dat ik bij haar had, had ik bij andere relaties nooit meegemaakt. Ze is knap, als onderneemster vind ik haar sexy en ze is de liefste en sterkste mama voor Jada en Josh", aldus de Formule 1-ster.

De autocoureur gaat in het interview ook nog wat dieper in op de Viaplay-rel, zie video hieronder. Het hele gesprek lees je morgen in de nieuwe Beau Monde.

Robert Doornbos niet meer welkom bij Viaplay na rel

05:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!