Johan Derksen Beeld © ANP

Glazenwasser wil niet werken voor Johan Derksen vanwege coronastandpunt

1 februari 2022 13:45

Normaal gesproken is Johan Derksen (73) niet de beroerdste om nog een bescheiden schopje na te geven als de zoveelste BN'er wordt gecanceld, maar nu staat De Snor aan de andere kant van het verhaal. De 'Voetbal Inside'-sidekick heeft het zo bont gemaakt met bepaalde uitspraken dat zijn glazenwasser er niet over peinst om nog langer Johans ramen te lappen.

"Nu komt hij niet meer de ramen wassen"

Lappen doet Johan tijdelijk dus even zelf. Moet niet moeilijk zijn, want hij lapt nu al regelmatig regels aan de spreekwoordelijke laars. Want als iemand tegen heilige huisjes durft te schoppen op de Nederlandse tv, is het Johan wel. Hij is niet bang om zijn mening te ventileren en als dat je niet aanstaat, kun je maar beter zappen. Of een nieuwe klant zoeken, zoals in het geval van deze glazenwasser.

Het is de vrouw van Johan die het slechte nieuws per mail ontvangt. De man in kwestie geeft als reden de uitlatingen van Johan in Voetbal Inside op. Johan: "Ik had gezegd dat ik nog nooit een steekhoudend argument had gehoord van mensen die zich niet wilden laten vaccineren. En daardoor ‘veroorzaak ik een tweedeling in de Nederlandse maatschappij’. Nu komt hij niet meer de ramen wassen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Johan Derksen klaar met 'ordinaire' Veronica Inside

Erg druk maakt Johan zich niet om de situatie. Hij vindt naar eigen zeggen wel iemand die het 'wel wil doen' of 'zich laat vaccineren'. In Voetbal Inside kondigt hij aan dat de vacature voor een nieuwe glazenwasser inmiddels openstaat. Ook uit hij nog even zijn verbazing: "Ik dacht dat wappies alleen in het westen woonden, maar wij hebben er ook een in Grolloo." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen klaar met 'hetze' van Angela de Jong tegen John de Mol

VI Vandaag wordt op werkdagen om 21.40 uur uitgezonden op SBS 6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!