Mila Kunis en Ashton Kutcher Beeld © Getty Images

Ashton Kutcher betrapt Mila Kunis op verbreken Dry January-belofte

01 februari 2022 14:12

Velen van ons wagen vandaag een vreugdedansje, want Dry January zit erop. Ook Ashton Kutcher (43) en Mila Kunis (38) probeerden afgelopen maand niet te drinken. Toch vond Mila het vlak voor het einde van de maand genoeg geweest. Ze besloot alvast het einde van Dry January te vieren met een cocktail, maar het lukte haar niet om dit voor Ashton verborgen te houden.

"Ik volg de maankalender, dus het is 'Wet February’ voor mij"

Op maandag 31 januari hóúdt Mila het niet meer en besluit ze zichzelf te trakteren op een alcoholische versnapering. Dat probeert ze stiekem te doen, maar Ashton heeft iets door. "Het is Dry January en Mila en ik doen daar allebei aan mee. Maar ik denk dat ze op dit moment de regels aan het overtreden is", zegt Ashton terwijl hij al filmend richting de keuken loopt.

Na enig aandringen geeft ze toe dat ze een cocktail aan het maken is. Ashton wijst haar erop dat het nog steeds Dry January is, maar Mila ziet dat anders. "Ik volg de maankalender, dus het is 'Wet February’ voor mij op dit moment", grapt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ashton Kutcher en Mila Kunis drijven spot met 'was-gate'

Fans van het stel gieren het uit in de reacties onder de video. 'Het is al februari in Australië, dus ik vind dat ze niks verkeerd doet', schrijft iemand. ''Wet February? Dat klinkt als een feest!' reageert iemand anders.

Ook reageren veel mensen op de cocktailmachine die te zien is in de video: 'Ik heb dat magische apparaat nodig in mijn leven', aldus een volger. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ashton Kutcher steunt geplaagde talkshowhost Ellen DeGeneres

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!