Barry Atsma speelt in Duitse serie over gezin in lockdown

1 februari 2022 18:47

Barry Atsma (49) is binnenkort te zien in de Duitse serie 'Sunshine Eyes'. De tiendelige reeks gaat niet alleen over een gezin dat in lockdown gaat, het werd ook opgenomen tijdens de lockdown in Duitsland in het voorjaar van 2020, laat Atsma weten op Instagram.

"Tijdens de eerste lockdown in 2020 had ik de eer om deel uit te maken van een prachtige tv-serie"

'Tijdens de eerste lockdown in 2020 had ik de eer om deel uit te maken van een prachtige tv-serie: Sunshine Eyes', schrijft de acteur bij een reeks screenshots van de serie. De serie gaat over twee zussen van 14 en 16 jaar die na het overlijden van hun moeder tien jaar van elkaar gescheiden waren. Ze kijken naar de mogelijkheden om samen te gaan wonen bij hun oma. Als er verontrustend nieuws komt uit Wuhan, duurt het niet lang voor het virus ook het huis van oma bereikt heeft en de zussen met dramatische veranderingen te maken krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barry Atsma keert terug in derde seizoen BBC-serie The Split

Maakster Maria von Heland liet zich voor de reeks inspireren voor actuele gebeurtenissen, zegt Barry. 'De tiendelige serie werd in het voorjaar van 2020 in Berlijn opgenomen onder lockdown-omstandigheden. Een coming-of-age-verhaal dat niet dichter bij het heden kon staan', aldus de acteur. Of en wanneer de serie ook in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Barry Atsma heeft rol te pakken in grote Amerikaanse serie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!