Dyantha Brooks Beeld © ANP

Dyantha Brooks werkt zeven dagen per week om luxe levensstijl naar zichzelf te verantwoorden

02 februari 2022 07:33

Dyantha Brooks (33) heeft een steenrijke vent thuis zitten, maar vindt het toch 'heel belangrijk' om haar eigen geld te verdienen. De 'Shownieuws'-presentatrice en haar Mick leiden een luxe leventje. Toch is het geen reden om minder te gaan werken. "Work hard, play hard", aldus Dyantha in 'Beau Monde'.

"Als ik vijf maanden op de bank lig en niets doe, ga ik dat niet belonen met een nieuwe tas"

Want hoewel Dyantha op elk moment een designertas kan kopen, betekent dat niet dat ze dat ook doet. "Als ik vijf maanden op de bank lig en niets doe, ga ik dat niet belonen met een nieuwe tas. Ik wil mijn hand ook niet ophouden bij hem. Omdat ik wel van luxe hou en op vakantie niet na wil denken over wat iets kost, werk ik vaak zeven dagen per week. Alleen al voor mijn gemoedstoestand, omdat ik anders niet het gevoel heb dat ik het allemaal verdien."

De financiële zekerheid geeft Dyantha wel mentale rust. "Het mooie huis, de fijne vakanties, maar ook de kleine dingen; ik bestel mijn lunch en neem geen broodtrommel mee van huis. De stoelverwarming in mijn auto, daar kan ik echt van genieten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dyantha verklaart exit Expeditie: 'Zij verdienden het meer'

De presentatrice vergeet niet waar ze vandaan komt; 'een middenmoot' gezin. Ze kwam in haar jeugd niets tekort, maar daar moesten haar ouders keihard voor werken. "Mijn moeder draaide extra diensten in de zorg en mijn vader had af en toe een tweede baantje. Dus ik weet dat het niet allemaal vanzelfsprekend is."

Haar geld geeft Dyantha uit aan 'hoge laarzen, mooie jassen en leren tassen'. "De rest kan gewoon van de Zara zijn of whatever, maar die basis moet kloppen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dyantha openhartig over miskraam: 'Waarom praten we er niet over?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!