Monique Westenberg met hond Frenkie Beeld © Instagram: @moniquenoell

Monique Westenberg viert verjaardag van haar hond: 'Ons meisje is 7'

2 februari 2022 13:27

Het is vandaag feest in huize Westenberg, want Monique (44) viert de 7-jarige verjaardag van haar hondje Gioia. Monique deelt een foto met haar volgers op Instagram, waar je Gioia ziet genieten van haar verrukkelijke hondentaart.

"Ons meisje is 7 jaar geworden"

'Wij hadden vanmorgen vroeg al fissa hier in huis hoor', schrijft Monique op haar Instagram. 'Ons meisje is 7 jaar geworden', voegt ze toe. Op de foto is te zien dat Gioia een feesthoedje op heeft met de woorden: 'Happy birthday girl'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Foto Monique Westenberg van Insta verwijderd door 'pestgedrag'

Ook Monique's volgers reageren enthousiast op de verjaardag van hondje Gioia. 'Gefeliciteerd met jullie knappe meid', schrijft iemand. De ander schrijft: 'Gefeliciteerd, wat een schatje is het toch' en 'Gefeliciteerd met jullie hondenkind maak er een mooie dag van'.

Hondenliefhebbers zullen zich in de zevende hemel bevinden als ze scrollen door de Instagram-foto's van Monique, want ze deelt regelmatige kiekjes met haar honden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André

Monique heeft het maar druk thuis, want naast alle honden heeft ze haar handen ook vol aan haar 5-jarige zoontje André en zijn vader André Hazes junior. Ondanks dat de twee al een tijdje uit elkaar zijn, wordt hij toch regelmatig gespot in huize Monique. 

'André Hazes wordt veel gespot bij ex Monique thuis'

01:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!