Rihanna Beeld © ANP

Zwangere Rihanna deelt zelf nu ook foto's van babybuik

3 februari 2022 13:22

Fans zaten er sinds begin deze week met smart op te wachten: een foto van de zwangere Rihanna (33) op haar éigen Instagram-account. Tot nu toe kregen we enkel paparazzo-foto's voorgeschoteld, maar woensdagavond was het moment eindelijk daar en deelde de wereldster meteen vier zwangerschapskiekjes met haar 120 miljoen volgers.

"Dit wordt een prachtige baby"

Op de eerste foto zien we de zangeres in de badkamer staan met haar shirt omhoog, waardoor haar baby bump duidelijk te zien is. 'How the gang pulled up to black history month', schrijft ze erbij, verwijzend naar de kiekjes die we al eerder te zien kregen. Daarop liepen zij en haar vriend A$AP Rocky over straat in New York. Met deze paparazzi-plaatjes werd de zwangerschap bekend gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Rihanna gelukkiger dan ooit met vriend A$AP Rocky'

Uiteraard zijn de fans door het dolle heen met de zwangerschap van hun idool en reageren ze uitbundig op het bericht. 'Ik kan niet stoppen met glimlachen. Ik ben zo blij voor je!' schrijft iemand. 'Gefeliciteerd queen!’ reageert iemand anders. 'Dit wordt een prachtige baby', voorspelt een derde volger. Ook collega-artiest Nicki Minaj laat meerdere hartjes achter onder de post.

De likes schieten door het dak: inmiddels staat de teller op 13 miljoen vind-ik-leuks in slechts 10 uur tijd en is het kiekje hard op weg de meest gelikete foto ooit te worden op het platform. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Madonna deelt pikante kiekjes voor show Rihanna

Rihanna en A$AP Rocky zijn sinds 2020 bij elkaar. De rapper noemde de zangeres eerder al de liefde van zijn leven en vertelde toen ook dat hun relatie heel anders is dan die met zijn vorige vriendinnen. Het is niet bekend wanneer Rihanna is uitgerekend.