Qmusic-dj Domien ontvangt ouders als eregast tijdens zijn Eftelingdag

3 februari 2022 16:10

De ouders van Qmusic-dj Domien Verschuuren (34) zijn donderdag eregasten van hun zoon, die eenmalig is gekroond tot ‘directeur’ van attractiepark De Efteling. Het avonturenpark bood hem het directeurschap aan vanwege zijn verjaardag; de dj maakt zijn middagshow bij uitzondering vanuit de Efteling.

"We gaan hier enorm van genieten"

"Deze dag is een droom die uitkomt", vertelt de radiomaker euforisch. "Ik moest dit met ze delen, want zij hebben mij vroeger de liefde voor het park meegegeven. Als kleine dreumes was ik gefascineerd door de paddenstoelen waar muziek uit kwam. Ik moest bij elk exemplaar dubbelchecken of ze het wel allemaal deden." Samen met hun zoon krijgen ze een rondleiding door het sprookjesbos. "Mijn vader zit in een rolstoel en is lastig ter been. Maar dit kunnen ze nog wel: we gaan hier enorm van genieten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Qmusic-dj Domien Verschuuren is alweer single

Nee, als ‘directeur’ van De Efteling mag hij het beleid niet maken: "Ik zou ontzettend veel plannen lanceren, nieuwe attracties op gekke plekken in het park." Maar verder mag Domien eigenlijk vrijwel alles in ‘zijn’ park.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Marieke Elsinga en Domien Verschuuren hebben corona

In het verleden, toen hij nog tiener was, werkte Verschuuren twee zomers als servicemedewerker in het park: "Ik verkocht donuts en stond bij de Droomvlucht en de Stoomcarrousel. Ik koester daar geweldige herinneringen aan." Die liefde voor de Efteling is altijd gebleven. "Er zijn dagen dat ik in de auto alleen maar muziek van attracties in het park luister. Vooral de soundtrack van Villa Volta is prachtig. Daar krijg ik nog steeds kippenvel van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Domien Verschuuren 'opgelucht' over vertrek uit escape room

De dj kreeg de eretitel donderdag als cadeautje voor zijn verjaardag. Maar wat hem betreft wordt het een jaarlijks terugkerende traditie: "Dit is een te bijzondere ervaring om er geen vervolg aan te geven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!