Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Sylvie Meis vastgelegd op zeldzame kiekjes met manlief Niclas

03 februari 2022 16:54

Een moment dat niet vaak voorkomt: Sylvie Meis (43) poserend met haar man Niclas Castello (43). Ook op haar Instagram-account zien we zelden foto’s van de beste man verschijnen. Vandaag werd het liefdeskoppel toch echt samen op de gevoelige plaat vastgelegd, en wel aan de andere kant van de oceaan bij een expositie van Niclas.

"Ik ben enorm blij dat ik hem vandaag kan ondersteunen"

Vandaag vond, na maar liefst 4500 uur aan het kunstwerk gewerkt te hebben, de onthulling plaats van de indrukwekkende Castello CUBE in New York City. Het is een vierkant blok van 24-karaats goud, met een gewicht van 186 kilo en een prijskaartje van een schamele 10 miljoen. 

Nog nooit eerder is er zoveel goud voor een kunstwerk gebruikt. Het is een aantal uur te bewonderen geweest in Central Park in New York voor het naar een geheime locatie werd gebracht.

Er kwamen veel fotografen op het spektakel af, waar natuurlijk niet alleen Niclas maar ook zijn liefje Sylvie aanwezig is om hem te supporten. Daar poseerde het liefdeskoppel met plezier voor de camera en dat leverde een aantal aandoenlijke kiekjes op. Tegen het Duitse blad BILD zegt Sylvie dat 'het woord trots niet kan uitdrukken wat ik voor mijn man voel'. "Ik ben enorm blij dat ik hem vandaag kan ondersteunen."

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sylvie Meis viert eerste trouwdag niet samen met man Niclas

Het was waarschijnlijk wel even acclimatiseren voor Sylvie in het besneeuwde Manhattan. Ze kwam namelijk van het zonnige eiland Tenerife, waar ze was voor opnames voor de Duitse versie van het programma Love Island

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sylvie Meis door het dolle heen: 'Alles klopt in mijn leven'

De twee stapten twee jaar geleden in het huwelijksbootje, waar de presentatrice werd weggegeven door haar broer Daniël en zijn man. Ook voor Damián, de zoon die Sylvie heeft met Rafael van der Vaart, was er een rol in de trouwceremonie. De plechtigheid vond plaats in een luxe hotel in Florence. In de loop van de dag moest de politie er wel even aan te pas komen. Er waren te veel paparazzi rondom de bosjes bij het gebouw. Agenten kwamen poolshoogte nemen, maar grepen niet in.

Bij het huwelijk waren de ouders van Sylvie overigens niet aanwezig vanwege de coronamaatregelen. Voor hen was een speciale stream beschikbaar zodat ze konden horen en zien hoe hun Sylvie 'ja’ zei.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dé spectaculaire kerstboomfoto's van Sylvie Meis op een rij

Ondanks dat de twee dolgelukkig met elkaar zijn, hebben ze hun eerste trouwdag niet samen gevierd. In de video hieronder legt Sylvie uit hoe dat komt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!