Acteur Dwayne Johnson introduceert Amerikaanse olympiërs

04 februari 2022 01:55

De Amerikaanse deelnemers aan de Olympische Spelen in Beijing worden voor de opening van het sportevenement vrijdag toegesproken door Dwayne Johnson (49). De acteur doet dat in de film 'I Dare You', die de sportuitzendingen op zender NBC aftrapt.

"Ik vond het een eer om weer gevraagd worden om onderdeel te zijn van de openingsceremonie"

"De atleten die Team USA vertegenwoordigen op de winterspelen van dit jaar zijn enkele van de meest getalenteerde en vastberaden mannen en vrouwen ter wereld", aldus Dwayne in een statement aan Amerikaanse media. "Ze hebben hun leven in het teken gezet van hun sport, ze hebben zich door blessures en tegenslagen heen geworsteld, getraind onder de zwaarste omstandigheden, allemaal om zich bij de elite te kunnen voegen die hun land vertegenwoordigen in de meest iconische competitie ter wereld."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Acteur Dwayne Johnson pakt uit en geeft moeder auto als kerstcadeau

'The Rock' zegt verder: "Ik vond het een eer om weer gevraagd worden om onderdeel te zijn van de openingsceremonie. Namens ons hele land introduceer ik met trots onze Amerikaanse olympiërs aan de wereld."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dwayne Johnson niet in toekomstige Fast & Furious-delen

Dwayne verzorgde afgelopen zomer ook de introductie van de atleten die meededen aan de Olympische Spelen, én die van de deelnemers aan de Paralympische Spelen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!