Pauline Wingelaar Beeld © Echte Gooische Moeders

Pauline Wingelaar herdenkt overleden dochtertje Belle

4 februari 2022 11:35

Pauline Wingelaar (35), bekend van het programma 'Echte Gooische Moeders', heeft op Instagram haar overleden dochtertje Belle herdacht. Vrijdag zou ze eigenlijk uitgerekend zijn, maar op 30 september beviel de realityster te vroeg van haar derde kindje.

"Wat mag ik nu trots zijn met zo’n prachtige beschermengel"

'Ik twijfelde over dit bericht, is het niet te privé of een schreeuw om aandacht? Geen idee, het voelt gewoon goed en wat anderen denken of vinden boeit mij niet zo. Ik praat graag over je merk ik. Dat zal ook wel bij het verwerken horen ofzo', schrijft de Videoland-ster bij een foto van een kaartje waarop de hand- en voetafdruk van Belle staan. Daarnaast brandt ze een kaars en staat een boeketje bloemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline Wingelaar twijfelt over vierde kindje: 'Krijg Belle niet terug'

Pauline schrijft dat ze haar dochter enorm mist. 'Het gaat goed met me hoor, echt waar. Ik moet vaak aan je denken. Toen jij nog in mijn buik zat voelde ons gezin zó compleet. Ik was zó gelukkig. Maar wat mag ik nu trots zijn met zo’n prachtige beschermengel.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline Wingelaar veerkrachtig na verlies dochter: 'Had dit niet verwacht'

Samen met haar partner Harmen heeft Pauline twee zoons, Diederik en Reinier. In haar meest recente realityserie, Echte Gooische Moeders, maakte ze bekend in verwachting te zijn van een derde kindje. Later in het seizoen maakte ze bekend dat de baby te vroeg was geboren. 

Pauline over het verlies van Belle en hoe ze haar herdenkt

04:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!