Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise toont post-partumlichaam: 'De realiteit'

04 februari 2022 13:45

Tijdens de zwangerschap van Famke Louise (23) bleef niets achter gesloten deuren. Zo konden we in de Videoland-realityserie 'Famke & Denzel: een nieuw begin' zien hoe de kersverse ouders spullen uitzochten voor de babykamer, gingen de camera's mee tijdens de echo en natuurlijk de genderneutrale genderrevealparty. Ook na de bevalling schroomt de zangeres niet om persoonlijke beelden te delen.

"De realiteit"

Na een voorspoedige zwangerschap zag de kleine Nówie Storm Slager het levenslicht op 9 januari. Via Instagram toont de 'Op Me Monnie'-ster nu, een kleine maand later, haar lichaam - inclusief striae. 'De realiteit', schrijft ze erbij. Ook deelt ze een foto waarop ze poseert in enkel shorts en bh, terwijl ze het peaceteken maakt.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Famke Louise eist 5000 euro en rectificatie van Roddelpraat

De vader van de kleine Nówie, voormalig voetballer Denzel Slager, zei eerder in RTL Boulevard enorm onder de indruk te zijn van zijn vriendin als moeder. "Ze is zo'n goeie moeder, het lijkt alsof ze het al eerder heeft gedaan."

Met het jongetje gaat het goed. "Hij eet goed, hij slaapt goed", vertelden de kersverse ouders aan ons. Famke vindt het moederschap 'heel mooi'. Ook de bevalling viel haar mee. "Het was echt een supermooie ervaring. Het is echt heel bijzonder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise: 'Nooit iets voorgevallen tussen Ali B en mij'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!