Tino Martin Beeld © ANP

Tino Martin neemt afscheid van opa: 'We gaan je enorm missen'

7 februari 2022 17:11

Een treurige dag voor zanger Tino Martin (38), want zijn opa is overleden. Tino deelt het vervelende nieuws in een emotioneel bericht op social media.

"Vandaag neem ik afscheid van mijn opa Tinus naar wie ik ben vernoemd"

Op Instagram deelt Tino twee kiekjes van zijn opa. ‘Vandaag neem ik afscheid van mijn opa Tinus naar wie ik ben vernoemd. Hij was een ijzersterke man die maar voor één ding leefde en keihard werkte, voor maar één ding, zijn vrouw, gezin, kinderen en kleinkinderen', schrijft hij. 

Tino is er zeker van dat hij de zangkunsten van zijn opa heeft geërfd. 'Hij was altijd bezig met muziek, hij had een piano, accordeon, gitaar en mondharmonica. Het is een feit! Hij heeft me met dit ‘muziekvirus' aangestoken en gemerkt of ongemerkt richting gegeven, zodat ik kon komen waar ik nu sta. Sorry, het is dus opa's schuld dat ik ben gaan zingen. Tot een dag voor zijn overlijden zong hij nog een paar liedjes voor iedereen op de ziekenzaal (gewenst of ongewenst). (...) Ik weet het dus zeker, ik heb dat allemaal van hem!'

Hij sluit af: 'Ik blijf dus ook zingen en fluiten voor ons allebei! Opa, we gaan je erg missen, kus daar boven en tot ziens. Je kleinzoon Tinus'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tino Martin openhartig over eerdere overval-dreiging

De zanger wordt overladen met steunbetuigingen. Meerdere bekende vrienden van hem reageren op het bericht. 'Sterkte vriend', schrijft collega-zanger Mart Hoogkamer. 'Gecondoleerd Tino', reageert Wolter Kroes. Kris Kross Amsterdam laat een hartje achter onder de post. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tino Martin volop in voorbereiding voor 'Las Vegas'-concerten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!