Melvin en Xanegay Beeld © Instagram @melvin.xanegay

Lang Leve de Liefde-koppel maakt geslacht baby bekend

8 februari 2022 13:46

Dat SBS-programma 'Lang Leve de Liefde' ook succesverhalen kent, daar zijn Melvin en Xanegay het levende bewijs van. Vorige maand maakt het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje samen en vandaag komen we in een nieuwe vlog van de tortelduifjes erachter wat het geslacht is van hun aankomende wondertje.

Melvin en Xanegay plaatsen elke week een vlog op hun YouTube-kanaal over hun dagelijks leven. Ook de gender reveal van de baby mag uiteraard niet ontbreken en wordt tot in detail in beeld gebracht. Het stel pakt groots uit en heeft de hele familie uitgenodigd om bij het bijzondere moment aanwezig te zijn. Met behulp van een confettikanon komen ze achter het geslacht: een jongetje! De twee reageren dolgelukkig. 

Bekijk het heugelijke moment hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

LLDL-kandidaat uit haar frustratie: 'Je gaf niet eens een hand'

Xanegay en Melvin ontmoeten elkaar in mei 2021 via het programma. In eerste instantie springt de vonk niet over en verlaten ze single én vroegtijdig het liefdesnestje. Toch blijft het koppel na de opnames contact houden: eenmaal thuis bloeit de liefde op en de rest is inmiddels geschiedenis. Het is niet bekend wanneer Xanegay is uitgerekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Koen uit LLDL legt eindelijk uit waarom hij croissantjes op fornuis opwarmde

Een tijdje geleden was er een bijzondere gast in de appartement van Lang Leve de Liefde: Marc-Marie Huijbregts. Hij presenteerde een special over de datingshow:

Marc-Marie in Lang Leve de Liefde-special: 'Waarom doe je dit?'

02:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!