Beeld © Talpa/RTL

Loretta Schrijver neemt afscheid van hond Flip: 'Gaan je missen'

9 februari 2022 11:22

Een gitzwarte dag voor Loretta Schrijver (65). Haar trouwe viervoeter Flip is namelijk overleden. Dat deelt 'Koffietijd', het programma waar Loretta al jarenlang presenteert, op social media.

"We gaan je missen"

Bij een filmpje waarop meerdere momenten van Loretta samen met Flip in de studio van Koffietijd te zien is, staat geschreven: 'Rust zacht lieve Flip, we gaan je missen.' 

Onder de foto wensen veel mensen Loretta sterkte met het verlies van haar hondje. 'Ohh wat verdrietig, sterkte Loretta en rust zacht lieve Flip', schrijft iemand. Een ander: 'Liefde is ook loslaten.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Quinty bracht regelmatig eten naar Loretta tijdens ziekte

Flip was niet alleen Loretta's hond, maar ook een beetje de hond van Koffietijd. Hij kwam namelijk vaak mee naar de studio van het gezellige ochtendprogramma. Daarover zijn weleens klachten gekomen, omdat hij de presentatoren en gasten zou afleiden. Daarover zei Loretta in 2011 het volgende: "Toch wil ik hem weer vaker gaan meenemen, want ik houd er wel van als er links of rechts iets onverwachts gebeurt." Bovendien is de dierenliefhebster van mening dat een hond bijdraagt aan de 'huiselijke sfeer' van het programma.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Loretta weer herenigd met Quinty in Koffietijd

Loretta heeft een roerig 2021 achter de rug, waarin er bij haar kanker werd gediagnostiseerd. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met haar en is ze weer haar giechelende zelf. In het online programma Aran on Tour sprak Loretta over haar bewogen jaar. Het interview zie je hieronder.

Aran on Tour: Loretta Schrijver deelt update over gezondheid: 'Alle scans zijn goed'

17:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!