Zieke Oranjefan en Máxima Beeld © ANP

Zieke fan Josée duikt weer op bij werkbezoek Máxima

09 februari 2022 18:15

Oranjefan Josée nam in november vorig jaar nog afscheid van Koningin Máxima (50); ze was er altijd bij tijdens werkbezoeken van de koningin maar omdat ze behandeld wordt voor borstkanker moet ze een tijdje wegblijven. Vandaag dook Josée weer op tijdens een werkbezoek en de koningin spotte haar meteen.

"Dan zie ik u vaker dan"

Josée duikt als fan vaker op tijdens de werkbezoeken van Máxima, maar kon de afgelopen tijd vanwege haar borstkanker niet meer aanwezig zijn. Het verschrikkelijke nieuws was ook Máxima niet ontgaan en daarom nam de koningin tijd om voorlopig afscheid te nemen en haar sterkte te wensen. "Ik ga u missen", vertelde onze koningin terwijl ze elkaar knuffelden. 

Na die laatste emotionele ontmoeting staat Josée vandaag toch weer tussen het publiek. "Kijk eens!" zegt Máxima verrast. "Gaat het goed?" vraagt ze aan de zieke Josée. Ze antwoordt: "Het gaat heel goed gelukkig". 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Trotse Máxima pinkt traantje weg op speciale dag Amalia

Enthousiast over het goede nieuws zegt Máxima: "Oh, fijn. Dan zie ik u vaker dan" en "Daar ben ik heel blij mee". Josée zit nog in het begin van haar behandelingstraject, maar heeft al wel een reeks bestralingen ondergaan. Het gaat naar omstandigheden goed met haar.

Je bekijkt de video van deze ontmoeting hieronder.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland maakt Nederlandse versie The Crown over Máxima

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!