Joe Biden met Billie Eilish en Finneas Beeld © Joe Biden met Billie Eilish en Finneas

Billie Eilish en broer Finneas op de koffie bij president Biden

10 februari 2022 08:07

Zangeres Billie Eilish (20) en haar broer Finneas O'Connell (24) bezochten woensdag het Witte Huis na een uitnodiging van president Joe Biden (79). Een functionaris van de president vertelde aan 'People' dat Biden een grote fan is van de twee muzikanten.

"Toen ik hoorde dat mijn vrienden Billie Eilish en Finneas in de stad waren voor een show, wist ik dat ik ze moest uitnodigen"

Het officiële Instagram-account van de president plaatste woensdagavond een foto van het trio, samen met het bijschrift: 'Toen ik hoorde dat mijn vrienden Billie Eilish en Finneas in de stad waren voor een show, wist ik dat ik ze moest uitnodigen. Leuk om jou en je familie te zien - en ik ben blij dat je de commandant hebt leren kennen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste Oscarnominaties voor Beyoncé en Billie Eilish

"Billie Eilish, Finneas en hun ouders Maggie en Patrick zijn vandaag uitgenodigd voor een bezoek aan het Witte Huis om president Biden te ontmoeten", aldus de functionaris. "Billie en Finneas waren supporters tijdens de campagne van de president en de familie Biden is al heel lang fan van hun muziek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Billie Eilish legt concert stil om fan in ademnood te helpen

De twintigjarige Eilish, die genomineerd is voor een Oscar, is in Washington D.C. voor haar wereldtournee Happier Than Ever.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!