Snoop Dogg Beeld © ANP

Vrouw klaagt Snoop Dogg aan om vermeende aanranding

10 februari 2022 14:26

Snoop Dogg (50) is aangeklaagd door een vrouw die beweert dat de rapper haar in 2013 zou hebben opgedrongen om hem oraal te bevredigen. Volgens advocaten van de Amerikaan is de zaak echter alleen maar ingediend om even makkelijk een flinke schadevergoeding te kunnen scoren terwijl Snoop bezig is met zijn Super Bowl-optreden, meldt entertainmentwebsite 'TMZ'. De 50-jarige ontkent het verhaal en noemt de aanklager bovendien een 'golddigger'.

Volgens de vrouw, die anoniem wil blijven, ging zij in 2013 na een concert in Anaheim, Californië met Snoops vriend Bishop Don Juan mee naar zijn huis. De vrouw zou in de auto onderweg in slaap zijn gevallen en in het huis van de voormalige pooier Don Juan weer wakker zijn geworden. Hij drong haar vervolgens op om hem oraal te bevredigen voordat ze naar de studio van Snoop gingen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Snoop Dogg koopt na dertig jaar eigen platenlabel terug

De vrouw zei zich, eenmaal aangekomen in de studio, niet lekker te voelen en moest naar de wc. Daar zou de rapper vervolgens zijn binnengelopen en zou hij zijn kruis in het gezicht van de vrouw hebben geduwd, terwijl hij haar beval om hem oraal te bevredigen.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Heidi Klum brengt eerste single uit met Snoop Dogg

Calvin Cordozar Broadus, zoals Snoop officieel heet, ontkent het hele voorval en noemt het een hoop leugens. De schadeclaim van 10 miljoen dollar die de vrouw had ingediend, is door zijn advocaten dan ook meteen opzijgeschoven. Momenteel bereidt Snoop zich samen met Dr. Dre, Eminem, Kendrick Lamar en Mary J. Blige voor op de halftime show die zij aanstaande zondag tijdens de Amerikaanse Super Bowl in Los Angeles zullen opvoeren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!