Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga deelt bijzonder dieet: yoghurt met spruitjes

10 februari 2022 18:10

Vegetarisch, koolhydraatarm of glutenvrij: tegenwoordig zijn er opties genoeg. Zelfs van gepureerde ham kijken we niet meer op dankzij Clarice Stenger (44). Maar wat Marieke Elsinga (35) nu in haar yoghurt doet... daar kunnen veel van haar Instagram-volgers niet bij.

"Ik voel mijn buik de hele tijd rommelen, dus dacht: ik moet meer groenten eten"

Waar de een kiest voor bijvoorbeeld muesli of een banaan, voegt Marieke spruitjes toe aan haar bakje yoghurt, omdat ze 'een beetje aan haar groenten moet werken'. Veel van haar volgers vinden het maar en aparte combinatie, en dat snapt de radio-dj wel.

"Ik voel mijn buik de hele tijd rommelen, dus dacht: ik moet meer groenten eten", verklaart ze via Instagram Stories. "Toen keek ik in de koelkast en toen lagen er nog spruiten. Ik weet dat spruiten met hüttenkäse heel lekker is, maar er was geen hüttenkäse meer dus heb ik yoghurt gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke haalt woede I Can See Your Voice-kandidaat op de hals

Het is nog maar de vraag wat de vriend van Marieke van haar eetgewoontes vindt. Onlangs sprak de presentatrice nog openhartig over de man van haar dromen in Aran on Tour. Bekijk de video hieronder:

Aran on Tour: Marieke Elsinga open over relatie: 'Dit is de ware'

09:28
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Mattie en Marieke megatrots op Gouden RadioRing

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!