Beeld © ANP

Kanye West eist excuses van Billie Eilish aan Travis Scott

11 februari 2022 02:03

Kanye West (44) heeft op Instagram flink uitgehaald naar Billie Eilish (20). De rapper eist dat ze haar excuses aanbiedt aan Travis Scott (30), omdat ze hem zou hebben 'gedist' . Doet ze dat niet, dan dreigt hij zijn optreden op Coachella in april af te zeggen, waar Billie zelf ook zal optreden.

"Bied je excuses aan Travis aan en de families van de mensen die om het leven zijn gekomen"

Billie onderbrak afgelopen week haar concert in Atlanta nadat een fan ademhalingsproblemen kreeg. De zangeres zei pas verder te gaan met optreden als iedereen oké was. Volgens Kanye is dit een directe aanval op Travis Scott, bij wie er tien mensen overleden tijdens zijn concert op Astroworld omdat ze in de verdrukking raakten. 'Kom op Billie, we houden van je. Bied je excuses aan Travis aan en de families van de mensen die om het leven zijn gekomen. Het was niemands bedoeling dat dit gebeurde, Trav had geen idee wat er zich afspeelde toen hij op het podium stond en was diep geraakt door wat er gebeurd is. Trav gaat met me naar Coachella maar dan moet ik eerst een excuus van Billie krijgen voordat ik optreed,' zo schrijft hij op zijn Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West doet smeekbede om Kim K en familie terug te krijgen

De 20-jarige zangeres heeft inmiddels gereageerd. 'Ik heb letterlijk niks gezegd over Travis, het enige dat ik deed was een fan helpen', zo laat ze weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West wil excuses van de gehele Kardashian-familie

Volgers van Kanye zijn het niet met hem eens. 'Dude, ze heeft Travis helemaal niet genoemd. Dat bepaalde entertainmentsites daarvan maken dat ze Travis dist zegt alles over die sites maar niet over Billie,' schrijft een fan. Een ander zegt: 'Bro, is dit je volgende slachtoffer? Misschien moet je je woede op jezelf richten en iets aan je gedrag doen. Je slaat weer helemaal door de afgelopen weken. Billie heeft juist gehandeld en is aan niemand excuses verschuldigd.'

Kanye haalt de laatste dagen naar veel mensen uit, onder wie zijn ex-vrouw Kim Kardashian. Het feit dat zij inmiddels aan het daten is met Pete Davidson is iets wat hij niet kan waarderen.

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West overlaadt vriendin Julia Fox met cadeaus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!