Beeld © ANP

Fans vergelijken wassen beeld Zendaya met Kylie Jenner

11 februari 2022 03:45

Het wassen beeld van Zendaya (25), dat vanaf vrijdag te zien is in de Londense vestiging van Madame Tussauds, is door het wassenbeeldenmuseum onthuld op sociale media. Het beeld van de actrice blijkt echter niet in de smaak te vallen bij haar fans, die vinden dat ze totaal niet op zichzelf lijkt. Dit meldt 'E! News'.

"Is dit soms een oud beeld van Kylie dat is omgesmolten?"

De wassen versie van Zendaya draagt het roze pak dat ze in 2016 droeg naar het gala van de Humane Society of The United States. 'Van bioscoop tot televisie, een huis kopen in Londen... Zendaya is overal en vanaf vrijdag is ze ook te zien bij Madame Tussauds,' zo meldt het museum.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zendaya is het niet eens met kritiek op serie Euphoria

Fans waren er snel bij om hun mening te geven. 'Oh mijn God, dit beeld lijkt meer op Kylie Jenner dan op Zendaya. Is dit soms een oud beeld van Kylie dat is omgesmolten? Zendaya lijkt totaal niet, dit is echt een grote misser,' meldt een volger. Een ander zegt: 'Die vrouw heeft zoveel fantastische outfits gedragen en dan kiest Madame Tussauds hiervoor? Ze ziet eruit als een boze versie van zichzelf, dit beeld doet haar geen goed.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Therapie sleept Zendaya door de pandemie heen

Zendaya heeft al twee wassen beelden staan bij Madame Tussauds in San Francisco, maar haar nieuwe beeld roept duidelijk meer reacties op dan de eerdere versies. De actrice komt in het Awards Party gedeelte te staan, waar ondermeer Brad Pitt, Dwayne Johnson en Angelina Jolie te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tortelduifjes Tom Holland en Zendaya zoenend gespot