Gordon en Whitney Houston Beeld © ANP

Gordon staat stil bij overlijden Whitney Houston: 'Wat een gemis'

11 februari 2022 12:39

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat Whitney Houston op 48-jarige leeftijd tragisch om het leven kwam. Voor Gordon (53) reden genoeg om op deze dag stil te staan bij het overlijden van zijn grote idool.

"Voor altijd mijn nummer 1, no matter what"

Op zijn Instagram plaatst de zanger een foto van Whitney met daarbij een emotionele tekst. "Hoe kan ik niet stilstaan bij het overlijden van de beste zangeres ooit?" begint hij zijn post. "Alweer tien jaar geleden, pff, wat een gemis... Mijn idool, dat mij inspireerde te zingen. Onvergetelijk en nog steeds ongeëvenaard. Wat een tragisch einde van dit icoon. Voor altijd mijn nummer 1, no matter what. Rest in peace, you are still heard and loved."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachte overval Gordon wordt niet vervolgd

Gordon heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een groot fan is van Whitney Houston. In zijn biografie vertelt hij dat haar tragische einde een wake-upcall voor hem is geweest. "Ik heb gezien hoe mijn idool Whitney Houston zichzelf te gronde heeft gericht. Het zover laten komen, nee, dat zit niet in mijn systeem. Ik zou het ook niet aan mezelf kunnen verantwoorden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon vindt bij zijn honden wel onvoorwaardelijke liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!