Eminem noemt Super Bowl-optreden 'zenuwslopend'

11 februari 2022 16:09

Eminem (49) is erg nerveus voor zijn optreden tijdens de pauze van de 'Super Bowl' komende zondag. De rapper zegt in de radioshow van Sway Calloway (50) op SiriusXM dat het voor hem "zenuwslopend" is, wetende dat de show live wordt uitgezonden op televisie.

"Als je het daar verkloot dan zal jouw blunder je voor altijd achtervolgen"

Eminem verzorgt samen met collega's Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar en Mary J. Blige de pauzeshow van het American football-kampioenschap. Jaarlijks trekt de wedstrijd, en dus ook de 'halftime show', miljoenen kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Politieagent: 'Belager deed moordpoging op Eminem'

Dat vindt Eminem erg spannend. "Voor mij is er niks crucialer dan livetelevisie. Snap je wat ik bedoel? Als je het daar verkloot dan zal jouw blunder je voor altijd achtervolgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eminem opent spaghettirestaurant in Detroit

Wat de groep komende zondag precies gaat doen, blijft nog een verrassing. Wel wordt het volgens Eminem een grote productie en zal ook Kendrick Lamar, die minder lang in het vak zit dan Dr. Dre, Snoop Dogg en hij, bewijzen dat hij terecht naast hen op het podium staat. "Kendrick staat aan de top, het hoogste niveau van tekstschrijvers. Niet alleen van deze generatie, maar van alle tijden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!