Lil Kleine Beeld © ANP

Lil Kleine aangehouden voor mishandeling in Amsterdam

13 februari 2022 22:13

Lil Kleine (27) is eerder deze week nog veroordeeld door de rechter, nadat de rapper in 2019 een man zou hebben mishandeld in een club op het Rembrandtplein te Amsterdam. Uit beelden die vandaag door Yvonne Coldeweijer (35) zijn vrijgegeven, lijkt de rapper gisteravond weer over de grens te zijn gegaan. Aan RTL Boulevard laat de politie weten vanavond een 27-jarige man aangehouden te hebben op de Stadhouderskade. Ingewijden dichtbij het onderzoek melden dat het gaat om Lil Kleine.

Op de beelden is vermoedelijk de vriendin van Lil Kleine te zien, Jaimie Vaes. Uit de beelden is op te maken dat het koppel in een verhitte discussie is beland. Ook zie je dat Jorik, zoals de rapper echt heet, Jaimie aan haar haren de auto uit trekt. 

De beelden circuleerden al snel rond op het internet en ook verschillende BN'ers spreken zich hier over uit. 'Ik zag net beveiligingsbeelden van een artiest die zijn vriendin aan haar haren de auto uittrok tijdens een ruzie', schrijft Jim Bakkum. 'Even voor alle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je te alle tijden met je poten van haar af', voegt hij toe. 

Ook Miljuschka laat zich hierover uit: 'Mijn maag draaide net om bij het kijken van de beelden. We kunnen het niet ontzien', voegt ze toe. 

Jim Bakkum
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Werkstraf van 120 uur geëist tegen Lil Kleine voor mishandeling

Miljuschka

Vorig jaar raakte de twee al eerder in opspraak wegens een mishandeling die zou hebben plaatsgevonden op Ibiza. Jorik is toen zelfs door de Spaanse politie opgepakt, maar kort erna ook weer vrijgelaten. Over deze gebeurtenis schrijft Miljuschka op haar Instagram: 'Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het. Ik hoop zo dat dit goed en snel eindigt, want dit is niet oké'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opmerkelijke teksten over Jaimie Vaes op nieuwe album Lil Kleine

Hulp nodig? Bel Veilig thuis 0800-2000 of klik hier voor meer informatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!