Kanye West opent opnieuw de aanval op Pete Davidson

14 februari 2022 00:08

Kanye West (44) heeft zondag op Instagram de aanval ingezet op Pete Davidson (28), de nieuwe liefde van zijn ex Kim Kardashian (41). In een reeks berichten scheldt hij de comedian niet alleen uit, hij deelt ook een privébericht dat Pete aan Kanye heeft gestuurd dat gaat over de kinderen van West en Kardashian.

“Mijn account is niet gehackt"

Een van de berichten die Kanye zondag deelt is een screenshot van een bericht dat van Pete lijkt te komen. Iemand die als Pete in de telefoon van Kanye staat, schrijft onder meer dat de opvoeding van de kinderen een zaak is van Kanye en Kim en niet die van hem. Ook hoopt Pete de kinderen op een dag te ontmoeten en zegt te hopen dat ze allemaal vrienden zullen zijn. Kanye schrijft bij het screenshot dat Pete de kinderen nooit zal ontmoeten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye West geeft ook feest in een stadion voor nieuw album

De rapper deelt ook een oud gerucht over dat zangeres Ariana Grande het ooit uitgemaakt zou hebben met Pete omdat hij intieme foto's van hen samen naar Mac Miller, de ex van Ariana, had gestuurd. Een gerucht dat volgens Amerikaanse media nooit ergens bevestigd is door één van de betrokkenen. In weer een ander bericht maakt Kanye de grappig bedoelde Hillary Clinton-tattoo van Pete belachelijk en in weer een ander bericht scheldt hij hem uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye West doet smeekbede om Kim K en familie terug te krijgen

In totaal deelde Kanye een tiental berichten over Pete. Om aan te tonen dat de berichten echt van hem kwamen en zijn account niet gehackt was, plaatste Kanye ook nog een foto van zichzelf waarop hij een kladblok in de lucht houdt met daarop de datum van zondag en de tekst 'mijn account is niet gehackt'.

Inmiddels zijn alle berichten alweer van zijn Instagram-account verdwenen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!