Veel internationale sterren in het publiek bij de Super Bowl

14 februari 2022 10:32

De Super Bowl werd zondag gehouden in de thuisstad van veel Hollywoodsterren en die kwamen dan ook massaal opdagen voor de finale van het American footballseizoen in Los Angeles.

"Mijn footballdromen zijn in duigen gevallen, maar vele jaren later komen ze op een bepaalde manier toch uit"

Dwayne Johnson was op uitnodiging in het SoFi-stadion. De acteur herleefde zijn tijd als showworstelpersonage The Rock door de teams voor te stellen in de stijl van de WWE. Vlak daarvoor deelde Johnson een bericht op Instagram waarin hij terugblikte op zijn studietijd waarin hij college football speelde en droomde van de Super Bowl. "Mijn footballdromen zijn in duigen gevallen, maar vele jaren later komen ze op een bepaalde manier toch uit", zei hij daar over het feit dat hij toch op het veld van de belangrijkste wedstrijd van het jaar stond.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Harry en prinses Eugenie aanwezig bij Super Bowl

In het stadion in Inglewood, een voorstad van Los Angeles, was verder Kanye West aanwezig met zijn oudste twee kinderen North en Saint. Ook Sean Penn, Rebel Wilson, Charlize Theron, Ellen DeGeneres en Portia de Rossi, Tracy Morgan en Mark Wahlberg werden gespot op de tribune, net als Matt Damon, Jay-Z en dochter Blue Ivy, Jennifer Lopez en Ben Affleck, Justin en Hailey Bieber en Kendall Jenner.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vier mensen neergeschoten op Super Bowl-afterparty Justin Bieber

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!