Beeld © ANP

Britt Dekker dacht dat tv-succes van korte duur zou zijn

14 februari 2022 18:01

Nederland maakte jaren geleden kennis met Britt Dekker (29) door haar deelname aan 'Take Me Out'. Later deed ze nog mee aan 'Echte Meisjes In De Jungle', maar inmiddels is Britt een vertrouwd gezicht in het televisielandschap. Iets wat ze zelf niet aan had zien komen, vertelt ze in de nieuwste 'LINDA.'.

"Mijn moeder en broertje kijken er nog weleens van op"

Nadat Britt twee jaar 'bij de televisie' zat, dacht ze dat het van korte duur zou zijn. "Bekend zijn ís niet echt iets", zegt ze. "Bovendien word ik het meest gelukkig van mijn paarden. Ik heb nooit gedroomd van een groot ondernemer worden, wél van genoeg geld verdienen om zoveel mogelijk te kunnen paardrijden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britt Dekker fileert Ali B: 'Ziek in zijn hoofd, misbaksel'

Toch is Britt nu een behoorlijk succesvol ondernemer, met haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV, dat een combinatie is van haar passie en haar werk. Ze wil het dan ook zo ver mogelijk uitbouwen. "Vanuit die kleine kern van het YouTube-kanaal hebben we inmiddels zeventien boeken uitgegeven, een eigen kledinglijn en zijn er twee bioscoopfilms verschenen. Mijn moeder en broertje kijken er nog weleens van op hoe dit uit de hand is gelopen – in positieve zin dan."

In de video hieronder vertelt Britt over de tweede bioscoopfilm, waarin ze zelf ook een rol speelt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britt Dekker 'kapot' na filmopnames

Britt houdt teugels stevig in handen bij tweede paardenfilm

01:38

De nieuwste LINDA. ligt vanaf woensdag 16 februari in de winkels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!