Pete Davidson Beeld © Getty Images

Pete Davidson terug op Instagram na bedreigingen Ye West

17 februari 2022 02:53

Pete Davidson (28) heeft woensdag een nieuw account aangemaakt op Instagram, dat door het sociale medium direct het 'blauwe vinkje' heeft gekregen, oftewel een teken van echtheid. De komiek nam eerder al vier keer afscheid van sociale media, omdat het zijn mentale gezondheid teveel zou aantasten. Kennelijk is hij er klaar voor om zich opnieuw in de wereld van de 'socials' te mengen. Dit meldt 'Page Six'.

Het is voor het eerst sinds 2018 dat Pete weer actief is op sociale media en dat doet hij onder de Instagram handle @pdm. Kanye West, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, is een van de eerste bekende mensen die Pete is gaan volgen op Instagram. Ook Kim  volgt haar vriend op Instagram. Inmiddels heeft de komiek al 530.000 volgers op het platform. Zelf volgt hij maar twee mensen: zijn lief en Sebastian Stan. Pete heeft nog geen berichten gedeeld op zijn profiel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kim Kardashian bang dat iemand Pete Davidson iets aandoet'

De reden waarom hij eerder afstand nam van het medium verklaarde hij als volgt: 'Er is niks aan de hand. Er is niks gebeurd. Er is geen cryptische omschrijving of wat dan ook. Ik wil gewoon alleen niet meer op Instagram zitten, dat is alles. Of welk ander sociaal medium dan ook.'

'Het internet is een giftige plek en ik voel me daar niet goed bij. Waarom zou ik nog langer op een plek blijven die me niks goeds brengt en me alleen maar negativiteit geeft? Mijn echte leven is zoveel waardevoller en belangrijker. Het feit dat ik dit moet uitleggen zegt al genoeg. Maar ik kom vast wel weer eens een keer terug, love you all!', aldus Pete.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson maakt relatie met Kim Kardashian officieel

De komiek en zijn vriendin Kim Kardashian hebben de afgelopen weken te maken gehad met flinke tirades van Kims ex-man Kanye West op sociale media. Zo schreef Ye, zoals West tegenwoordig heet, dat hij zijn familie terug wilde hebben en dat 'Skete', zoals hij Pete noemt, uit de weg zou ruimen. Dit naar aanleiding van hartstochtelijke Ye fans, die de rapper in een reactie op zijn posts vroegen 'wat ze moesten doen om P. uit de weg te ruimen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ye begint met schone lei op Instagram, vraagt God opnieuw om hulp

Later liet Ye weten te begrijpen dat mensen zijn geschrokken van zijn uitbarstingen op sociale media. De rapper beloofde zijn volgers te gaan werken aan zijn communicatie en bood zijn excuses aan voor het delen van screenshots van privégesprekken tussen hem en Kim. 'Ik weet dat het delen van screenshots schokkend was en dat het overkwam alsof ik Kim lastigviel. Ik heb niet alle antwoorden. Om een goede leider te zijn moet je een goede luisteraar zijn.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!