Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian ontvolgt Kanye West op sociale media

18 februari 2022 04:22

Kim Kardashian (41) heeft haar aanstaande ex-man Kanye West (44) een duidelijk signaal afgegeven dat het écht over en uit is tussen hen. De realityster heeft Ye ontvolgd op Instagram, iets wat in de wereld van sociale media als een doodzonde wordt gezien. De vele tirades van Ye aan Kims adres, met daarbij de beledigingen én bedreigingen naar Kims nieuwe vriend Pete Davidson (28) toe, zouden haar het laatste zetje hebben gegeven om Kanye publiekelijk te laten vallen. Dit meldt Page Six.

"Als Kanye deze lijn doortrekt krijgt Kim volledige voogdij over hun kinderen"

De afgelopen week postte Ye meerdere berichten met allerlei verwensingen richting Pete Davidson en hoopte hij dat God 'zijn familie weer bij elkaar zou brengen'. Zelfs Kanye's trouwste volgers zetten vraagtekens bij zijn berichten en vragen zich af of hij niet in therapie moet, omdat hij het zichzelf op deze manier alleen maar moeilijker maakt. Als hij dergelijk gedrag doorzet, zal Kim op een gegeven moment niet alleen een omgangsverbod aanvragen, maar ook de volledige voogdij over hun vier kinderen eisen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kim Kardashian bang dat iemand Pete Davidson iets aandoet'

Kanye lijkt geobsedeerd te zijn door Kim en dat baart niet alleen fans, maar ook vrienden en familie zorgen. "Ik krijg hier O.J. Simpson-achtige gevoelens bij. Toen Kanye met Kim getrouwd was vertrok hij zonder hen naar zijn ranch in Wyoming en slingerde hij de meest nare en persoonlijke dingen de wereld in over Kim en haar familie. En nu ze haar leven weer heeft opgepakt en oprecht gelukkig lijkt te zijn met Pete, komt Ye ineens weer om de hoek kijken. Hij heeft zulke vreselijke roddels over Pete de wereld verteld en dat maakt zijn eigen situatie er niet bepaald beter op. Als Kanye deze lijn doortrekt krijgt Kim volledige voogdij over hun kinderen," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian en Ye West gooien met modder op Instagram

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!