Fred van Leer Beeld © ANP

Fred van Leer deelt foto's van vroeger: 'Scheelt 25 kilo'

18 februari 2022 12:33

Fred van Leer (45) draait alweer aardig wat jaren mee als stylist. Dat hij niet altijd de parels uit de kledingrekken wist te vissen, bewijst hij met een foto die niet alleen flink wat jaren, maar ook flink wat kilo's geleden genomen is.

"Scheelt 25 kilo"

Fred deelt twee foto's met zijn ruim 1 miljoen Instagram-volgers. Het linkerkiekje - inclusief roze retrozonnebril - dateert uit 2003, de rechterfoto is gemaakt in 2016. Volgens het gezicht van I Can See Your Voice schelen de twee foto's zo'n 25 kilo's met elkaar, al zitten die verloren kilo's er anno 2022 wel weer aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer woest om 'wanbeleid': 'Mogen eeuwige jeuk krijgen'

Volgens zangeres Shary-An is zijn karakter in de loop der jaren in ieder geval níet veranderd. 'Op beide een schat!' laat ze dan ook achter onder de post. Patrick Martens is vooral afgeleid door de gespierde benen van Fred op de rechterfoto. Veel van zijn volgers laten ook weten de stylist in eerste instantie helemaal niet te herkennen op het oudere kiekje. 'Zie wel meteen waar Lange Frans z'n looks heeft gejat', laat iemand achter. Een andere volger schrijft: 'Ik dacht dat het Lange Frans was.'

Fred post vaker persoonlijke kiekjes op zijn social media. Onlangs nog deelde hij een filmpje waarin zijn lippen enorm opgezwollen waren. De reden daarachter zie je in deze video:

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Fred van Leer bewust niet bij rechtszaak overval, wel geïnformeerd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!