Olcay Gulsen Beeld © ANP

Olcay Gulsen voor de zoveelste keer uit haar broek gescheurd

18 februari 2022 15:20

Het is inmiddels vaste prik in Olcay Gulsens (41) leven: vorig jaar scheurde ze al drie keer uit haar broek en onlangs was het opnieuw raak. In '&C Magazine' schrijft ze over dit gênante moment.

Het klinkt Olcay inmiddels bekend in de oren: het geluid van haar broek die uit elkaar knalt. Tijdens een recent bezoekje aan het chique Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam hoorde ze het weer eens. 'Ja hoor, ik ben weer uit mijn broek gescheurd. Deze keer een mooie leren skibroek die ze nu heel hip stirrup noemen', schrijft Olcay in &C Magazine. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen en Maxim Hartman leggen ruzie bij na overlijden zoon

Ze kreeg meteen een flashback naar vorig jaar. 'Dat was serieus een van de gênantste momenten uit mijn leven. Het was een warme zomerdag en ik had een beige broek van licht katoen aan die een beetje doorscheen. Ik had besloten geen onderbroek aan te trekken, omdat je die in elke kleur toch bleef zien', omschrijft Olcay. En laat dát nou net niet de juiste dag zijn geweest om een onderbroek thuis te laten liggen. Toen Olcay bukte om iemand te helpen - die iets op de grond had laten vallen - scheurde haar broek volledig open. 'Ik overdrijf niet als ik zeg van naad tot naad, van voor naar achteren. Omdat ik geen ondergoed aanheb, sta ik letterlijk in mijn blootje', schrijft Olcay.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen over huiselijk geweld: 'Ik schaamde me'

Gelukkig schoot de vriendin van Olcay te hulp en probeerde ze met een handtas de intieme delen van de presentatrice te bedekken, terwijl ze naar de parkeergarage schuifelden. Eenmaal aangekomen bij de auto schoten ze in de lach en bekende Olcay dat het al de derde keer was dat jaar dat ze uit haar broek scheurde en dat geen ondergoed dragen 'eigenlijk nooit een goed idee is'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay: 'Rondgaan beelden van mishandeling net zo traumatiserend'

Olcay zal in elk geval nooit uit haar trouwjurk scheuren: de presentatrice ziet een huwelijk niet zitten. Ze vertelt hierover aan RTL Boulevard. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!