Katja Schuurman Beeld © Instagram @katjaschuurman

Jarige Katja Schuurman in de watten gelegd door dochters

19 februari 2022 12:35

Het weekend van Katja Schuurman had niet beter kunnen beginnen. De actrice viert deze zaterdag haar 47e verjaardag en voelt zich toch 'een potje jarig'. Dat laat de jarige weten op haar Instagram bij een reeks feestelijke kiekjes met haar dochters.

"Tegen de verwachting in zit ik me toch een potje jarig te voelen!"

Mede dankzij haar twee 'zonnestralen' voelt de actrice zich tegen alle verwachtingen in enorm jarig. 'Vanochtend vooral door de verrassingen van Sammie; zelf taart gebakken, ontbijt op bed, ketting cadeau, slingers, zingen, liefde, vrolijkheid, alles!' deelt Katja.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman 'veel afgevallen door stress' na liefdesbreuk

Katja heeft een paar pittige maanden achter de rug, maar liet onlangs aan RTL Boulevard weten zich weer stukken beter te voelen na de breuk met haar ex-man Freek van Noortwijk. Het koppel was samen sinds 2015 en trouwde in 2019. Ze hebben samen een dochtertje genaamd Coco Loulou, die ze vorig jaar op 8 augustus mochten verwelkomen. Katja was eerder getrouwd met acteur Thijs Römer. Aan dit huwelijk kwam in 2015 een einde. Ook met hem heeft ze een dochter, Sammie.

Binnenkort is de jarige Katja ook weer op het witte doek te bewonderen in de nieuwe film Costa!!. De eerste beelden hiervan zie je hieronder:

Dit zijn de eerste beelden van Costa!!

03:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman onder vuur vanwege 'hypocriet statement'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!