Chrissy Teigen Beeld © ANP

Chrissy Teigen begonnen aan ivf: 'Stop met vragen of ik zwanger ben'

20 februari 2022 15:52

Chrissy Teigen (36) en haar man John Legend (43) verloren in 2020 nog hun baby, genaamd Jack, tijdens de bevalling en het model laat nu op Instagram weten dat ze midden in een nieuwe ivf-behandeling zit. Ondanks dat haar volgers op de hoogte zijn van haar pijnlijke verlies, vinden sommigen het nog nodig om regelmatig te vragen of Chrissy zwanger is.

"Ik ben het tegenovergestelde van zwanger"

Chrissy en John, die samen al twee kinderen hebben genaamd Luna en Miles, zijn dus aan het proberen om zwanger te worden middels een ivf-behandeling. Op Instagram laat Chrissy hierover weten: 'Ik zit diep in een andere ivf-cyclus om zoveel mogelijk eicellen te redden en hopelijk een aantal sterke, gezonde embryo's te maken.'

En hoewel zo'n behandeling heel heftig kan zijn, is dat niet waar Chrissy het meeste last van heeft. Vanwege de injecties krijgt ze namelijk een opgeblazen buik, waardoor haar volgers zich telkens afvragen of ze zwanger is. Chrissy geeft aan dat ze hier veel moeite mee heeft. 'Ik smeek jullie om te stoppen met vragen of ik zwanger ben, want hoewel ik weet dat het met opgewonden, goede bedoelingen wordt gezegd, is het toch een beetje rot om te horen', schrijft ze. Ook zegt ze dat ze 'het tegenovergestelde van zwanger' is.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrissy Teigen 100 dagen nuchter: 'Voel me zo goed'

Chrissy geeft aan dat mensen überhaupt zouden moeten stoppen om vrouwen hiernaar te vragen. En ondanks dat dit voor haar ook heel gevoelig ligt, vanwege haar eerdere verlies, geeft het model aan dat zij 'liever diegene is die je dit vertelt, dan een arme vrouw die vol tranen schiet'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Model Chrissy Teigen wil haar 'nare tweets' opnieuw uitleggen'

Een paar maanden geleden blikte Chrissy op Instagram nog terug op dit verschrikkelijke verlies door middel van een foto van haar en haar man. Op de foto is te zien hoe Chrissy huilend in een ziekenhuis bed ligt, nadat ze haar baby heeft verloren. Ze schrijft onder de foto: 'Een jaar geleden gaf je me de grootste pijn die ik me ooit voor kon stellen, om me te laten zien dat ik alles kan overleven, ook al wilde ik dat eigelijk niet. Ik heb niet voor je mogen zorgen, maar je hebt er wel voor gezorgd dat ik van mezelf en mijn eigen lichaam ben gaan houden'. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!