Glennis Grace Beeld © ANP

Glennis Grace laat van zich horen na ophef: 'Mijn tong brandt'

20 februari 2022 16:34

Vorige week werd Glennis Grace (43) drie nachten vastgehouden in de cel na een geweldsincident in een supermarkt. En Hoewel Glennis eerder heeft laten weten dat ze 'in het belang van het onderzoek' haar mond zal houden, doet de zangeres dit toch niet. Vandaag laat 'Roddelpraat' namelijk weten dat Glennis toch weer van zich laat horen.

"Mijn verhaal komt nog"

In een privé chat -met vermoedelijk een volger- laat Glennis weten dat niet zij het personeel in de supermarkt zou hebben aangevallen, maar andersom. Ze schrijft dat haar zoon is 'aangevallen door 5 man personeel van de Jumbo'. Ook schrijft ze: 'Mijn verhaal komt nog'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace weer op vrije voeten na geweldincident in Jumbo

De volger heeft haar vervolgens een 'tip' gegeven en geeft aan dat 'des te langer ze wacht met haar verhaal, des te ongeloviger het wordt'. Glennis reageert hier op en zegt: 'Dat is zeker wat ik ook wil, maar ik word afgeraden door advocaten op dit moment vanwege het onderzoek'. Ondanks dat de advocaten haar hiervan op de hoogte hebben gebracht, wil Glennis toch nog even benadrukken dat haar 'tong brandt' om haar kant van het verhaal te doen. 'Geloof mij', schrijft ze. 

Glennis Grace dm op Instagram
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace en 15-jarige zoon nog langer vast op politiebureau

Vanuit RTL Boulevard hebben we contact opgezocht met haar advocaten om te vragen om een reactie. Haar Advocaat Kerem Canatan laat weten 'op dit moment geen commentaar' te hebben. Ook verwijst hij ons door naar het statement van Glennis op Instagram vorige week. 

Hoewel de zangeres weer op vrije voeten is, moet ze zich nog wel aan een aantal gedragsregels houden. Wij hebben ze hier voor jullie op een rijtje: 

Gedragsregels voor Glennis Grace na vrijlating door politie

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!