Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay is niet bezig met muzikale comeback

20 februari 2022 23:44

Patricia Paay (72) ziet zichzelf geen muzikale comeback maken. De zangeres was zondag te gast in 'Matthijs Gaat Door' en vertelde daar dat je als vrouw boven de 70 eigenlijk niet meer moet optreden.

"Wij zijn niet van de oude coryfeeën"

"Ik ben nu vooral bezig met leren lopen. Dat vind ik het belangrijkste", zo vertelde Patricia tegen Matthijs van Nieuwkerk toen hij haar vroeg of ze nog eens muziek ging maken. De zangeres onderging in de afgelopen maanden verschillende heupoperaties en is sindsdien bezig met revalideren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay eindelijk weer thuis na maanden in het ziekenhuis

Met zingen of optreden is Patricia 'niet zo bezig'. "Ik had het er laatst met m'n zusje over. Ik vind zelf: als je over de 70 bent of wat dan ook, als vrouw, dan vind ik het een beetje zielig worden. Gek, hè? Soms zie ik dat en dan denk ik: o meid, dat moet je niet doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronageval in ziekenhuis Patricia Paay: 'Iedereen in lockdown'

Matthijs was het daar totaal niet mee eens en probeerde Patricia over te halen om erover na te denken. Hij refereerde aan zijn held Charles Aznavour die op hoge leeftijd nog optrad. Nederlandse artiesten zijn echter niet zo, vindt Patricia. "Wij zijn niet van de oude coryfeeën. Als je gaat optreden moet je ook een beetje meezingers hebben. Ik dacht: dat ga ik allemaal niet doen."

Na een beetje aandringen wil Patricia wel een uitzondering voor Matthijs Gaat Door maken. "Ik ga studeren", beloofde de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay deelt emotionele hereniging: ‘Geweldig weerzien’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!