'Reünie Spice Girls voor koningin hangt af van Geri Horner'

21 februari 2022 03:00

Waar het voorheen Victoria Beckham (47) was die ervoor zorgde dat de Spice Girls na hun optreden bij de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012 niet meer als vijftal optraden, lijkt het nu Geri Horner (49) te zijn die er nog niet zeker van is om weer met de groep te gaan zingen. Dit suggereerde collega Mel C (48), oftewel 'Sporty Spice', afgelopen weekend tijdens een solo-optreden in Londen.

"Die vraag moet je maar aan Geri stellen"

Eerder werd bekend dat de BBC de iconische Britse groep benaderd zou hebben om op te treden ter ere van het 70-jarige regeringsjubileum van koningin Elizabeth later dit jaar. Tijdens de show van Mel C, wier volledige naam Melanie Chisholm is, vroeg iemand uit het publiek haar of de band de uitnodiging geaccepteerd had. "Die vraag moet je maar aan Geri stellen," antwoordde Mel, die eraan toevoegde dat ze het verder nog niet besproken had met de anderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Spice Girls bij concert 70-jarige regeringsjubileum Queen'

Buckingham Palace maakte vorig jaar juni bekend dat er een groot concert ter ere van de Queen zal worden gegeven. De show wordt op zaterdag 4 juni live uitgezonden door de BBC. Wie er daadwerkelijk gaan optreden is nog niet bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spice Girls verrast door LEGO met eigen speelgoedpoppetjes

Bij het 60-jarig jubileum van Elizabeth in 2012 traden onder meer Sir Elton John, Sir Paul McCartney, Kylie Minogue en Take That op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spice Girls praten over nieuwe tour: ‘Hopelijk met Victoria’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!