Rossana Kluivert Beeld © ANP

Rossana Kluivert schrijft ode aan overleden varken: 'Zo lief voor ons'

21 februari 2022 11:25

Rossana Kluivert (50) heeft een verdrietig weekend achter de rug. De vrouw van Patrick Kluivert (45) laat op haar Instagram weten dat ze afscheid heeft moeten nemen van haar varken Lily, die op 10-jarige leeftijd is overleden.

"Dankjewel dat je deel uitmaakte van onze familie"

Rossana deelt in een post meerdere foto’s van Lily, waaruit duidelijk blijkt dat de varken een belangrijke rol speelde in het leven van de familie Kluivert. En als grote dierenvriend kan Rossana het ook niet laten om nog een belangrijke boodschap te delen in de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert schoot vluchtelingen te hulp: ‘Iedereen verklaarde me voor gek’

'Rust zacht, lieve Lily', schrijft ze. 'Tien jaar is veel te jong om dood te gaan, maar je leven was vol liefde. In Nederland vermoorden we meer dan een miljoen varkens per maand. Ik kan dit niet voorstellen, want varkens zijn één van de intelligentste dieren ter wereld, zelfs intelligenter dan honden. Miss Lily was zo slim en lief voor onze familie. Ik hoop dat je ziel in elk geval een paar mensen heeft overtuigd van het feit dat het verkeerd is om wreedheid te eten. Dankjewel dat je deel uitmaakte van onze familie', eindigt ze haar post.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert deelt bijzondere boodschap van zoontje Shane

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!