Courteney Cox Beeld © Getty Images

Courteney Cox wist niet hoe 'vreemd' ze eruitzag door fillers in gezicht

21 februari 2022 13:54

We kennen Courteney Cox (57) natuurlijk allemaal van haar rol als Monica in 'Friends'. Dat personage speelde ze heel wat jaren geleden. Maar om diezelfde jeugdigheid te behouden, heeft Courteney in het verleden meermaals een fillertje hier en daar laten zetten. Jaren later kwam de actrice er pas achter dat ze er 'behoorlijk vreemd' uitzag, vertelt ze aan 'The Sunday Times'.

"Ik voel me ook beter, omdat ik weer op mezelf lijk"

"Er was een tijd waarin ik constant die jeugdigheid aan het najagen was", zegt Courteney. "Ik had niet door dat ik er heel raar uitzag door de dingen die ik met mijn gezicht deed, wat ik overigens nu nóóit meer zou doen."

Mensen praatten over Monica en haar uiterlijk, ontdekte ze. "De dag dat je je dat realiseert, weet je dat je moet stoppen. Het is gewoon raar."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Courteney Cox is de enige van Friends zonder Emmynominatie

De Friends-ster is zich bewust van de druk op vrouwen in de filmindustrie, dat ze niet zichtbaar ouder zouden mogen worden. "Dat is intens, maar ik was voor mezelf nóg strenger." Toch heeft Courteney in 2017 alle fillers in haar gezicht laten verwijderen.

Nu wil ze op een gracieuze manier ouder worden. "Ik doe alles zo naturel mogelijk. Ik voel me ook beter, omdat ik weer op mezelf lijk. Maar goed, uiteindelijk zal mijn uiterlijk veranderen. Alles zal wat gaan hangen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Courteney Cox strikt Ed Sheeran voor hét Friends-dansje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!