Djessy - Ex On The Beach Beeld © Instagram @djessyx

Djessy uit Ex On The Beach bevallen van een dochtertje

21 februari 2022 16:57

Heugelijk nieuws voor Djessy - bekend uit 'Ex On The Beach: Double Dutch’ - en haar vriend Jim: het stel heeft hun eerste kindje, Charlie Zara, mogen verwelkomen. Een maand eerder dan verwacht, de realityster was namelijk op 22 maart uitgerekend. Het koppel deelt een foto van de kleine spruit op social media.

"Zelf heb ik wel zwangerschapsvergiftiging"

Maandagmiddag verscheen er op Djessy’s Instagram een foto van de pasgeboren Charlie. 'Gisterochtend om 7.14 uur is onze lieve Charlie geboren. Rond middernacht begonnen mijn weeën en ik kon al vrij snel naar het ziekenhuis, waar ik blij mee was toen ik mijn ruggenprik kreeg. Alles ging goed en erg snel en ze doet het super!’ schrijft ze erbij. 

Toch is de bevalling niet vlekkeloos verlopen. Ze vervolgt: 'Zelf heb ik wel zwangerschapsvergiftiging, dus we blijven twee nachtjes in het ziekenhuis zodat ze alles goed kunnen controleren en morgen waarschijnlijk naar huis. Nu dus lekker liggen en naar deze lieverd kijken en knuffelen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jørney uit Ex on the Beach bevallen van eerste kindje

Het stel wordt overladen met reacties onder het bericht. 'Gefeliciteerd en nu lekker genieten met zijn drietjes', schrijft iemand. Ook realitysterren Niek Marijnissen en Pommeline Tillière laten een felicitatie achter.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex on the Beach-ster (25) overleden na steekpartij

In het programma had Djessy het wel heel gezellig met Elias, die haar zelfs de welbekende ketting gaf. Toch was het tussen deze twee tortelduifjes snel afgelopen toen Yasmine Pierards op het eiland verscheen. Inmiddels heeft de realityster deze periode achter zich gelaten en is ze helemaal in de wolken met haar vriend Jim, met wie ze nu dus een liefdesbaby heeft.