Linda Hakeboom Beeld © Instagram @lindahakeboom

Linda Hakeboom geeft update vanuit ziekenhuis: 'Ben echt nog niet beter'

21 februari 2022 17:42

Eind vorig jaar krijgt Linda Hakeboom (36), na een zware periode waarin ze behandeld wordt aan borstkanker, haar laatste chemotherapie. Een aantal maanden later staat haar weer een ziekenhuisbezoek te wachten. Op social media neemt ze haar volgers mee om 'tattoopuntjes' te laten verwijderen en vertelt de documentairemaakster hoe het met haar gaat.

"Ik merk dat ik dat de laatste tijd best wel lastig vind, omdat ik in een hele rare periode zit"

Op haar Instagram Story vertelt ze na haar ziekenhuisbezoek over de behandeling: "Ik ben net weer bij het ziekenhuis geweest om de tattoopuntjes te laten verwijderen, die ooit voor de bestraling zijn geplaatst. Dit is de derde keer, dus hopelijk zijn ze straks ook weg."

Inmiddels is het een aantal maanden na haar laatste behandeling. Toch is de documentairemaker nog niet helemaal de oude. "Ik liep in het ziekenhuis en ik dacht: het is weer eens tijd om een update te geven over hoe ik me voel. Want ik merk dat ik dat de laatste tijd best wel lastig vind, omdat ik in een hele rare periode zit. Je komt niet meer in het ziekenhuis en de behandelingen zijn voorbij, maar ik ben echt nog niet beter. Dus het is voor mezelf best wel zoeken hoe het gaat. Het enige wat ik kan zeggen is dat m’n lichaam en hoofd weer een beetje meedoen. Heel verwarrend."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom bedankt voor alle steun: 'Kanker is een wrede ziekte'

Ruim een jaar geleden onderging Linda haar eerste chemokuur, nadat ze in augustus 2020 slecht nieuws had gekregen. Ze is enorm openhartig over haar leven met kanker en neemt haar volgers mee in een online vlogserie: Linda's Kankerverhaal. Ze deelt de fijne, maar zeker ook de verdrietige momenten met haar volgers.

De indrukwekkende serie voor LINDA.nl is zelfs in de prijzen gevallen op het Gouden Televizier-Ring Gala: de vlogreeks won de Televizier-Ster Online.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom over angsten na behandeling: 'Zaadje van onrust blijft aanwezig

Linda nam de eerste keer dat ze tattoopuntjes liet verwijderen onze eigen Aran Bade mee. "Het is een mooi en emotioneel moment voor mij. Het is een afronding van een periode voor mij (...) Heel veel verdriet komt er nog los", zei ze over dit soort momenten in Aran on Tour. Bovendien moest ze enorm wennen aan 'de nieuwe Linda'. "Er is natuurlijk zo veel heftigs gebeurd. Ik ben echt niet meer dezelfde persoon."

Aran on Tour: Linda Hakeboom emotioneel na verwijderen bestralingtattoos: 'Overweldigend'

15:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!