Kylie Jenner Beeld © ANP

Kylie Jenner onthult tweede naam pasgeboren zoon

23 februari 2022 03:35

De pasgeboren zoon van Kylie Jenner (24) en Travis Scott (30) kreeg als voornaam Wolf mee, maar nu is ook duidelijk geworden dat zijn tweede naam Jacques is. En daarmee is hij vernoemd naar zijn vader, die officieel Jacques Bermon Webster II heet. Dit meldt TMZ.

"Ik voel me zo gezegend"

Kylie en Travis verwelkomden hun zoontje op 2 februari, precies een jaar en een dag nadat hun dochter Stormi werd geboren. Volgens grootmoeder Kris Jenner lijkt Wolf als twee druppels water op zijn grote zus. "Ik was bij de bevalling aanwezig, samen met Travis. Vanwege covid-19 mochten er maar twee mensen bij zijn, dus dat was een grote eer voor mij. Wolf is mijn elfde kleinkind en wat mij betreft komt er nog een heel elftal bij! Ik voel me zo gezegend met mijn kinderen en kleinkinderen, dat is toch waar het in het leven om draait", aldus een dolgelukkige Kris in een eerder interview met Ellen DeGeneres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner en Travis Scott noemen zoon Wolf

Wolf kwam ter wereld in het Cedars Sinai Medical Center in Los Angeles, een van de meest vooraanstaande ziekenhuizen in de stad.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!