Jordan Cashmyer Beeld © Instagram @jordancashmyer

Doodsoorzaak 16 and Pregnant-ster Jordan Cashmyer vastgesteld

23 februari 2022 16:06

Iets meer dan een maand na het overlijden van '16 and Pregnant'-deelnemer Jordan Cashmyer is de doodsoorzaak bekendgemaakt. Dat meldt de Amerikaanse website 'E! News'.

"Onze harten zijn gebroken"

Jordan stierf in januari op 26-jarige leeftijd aan een fentanyl- en cocaïnevergiftiging, bevestigt hoofd medisch onderzoeker van het Maryland Department of Health. Het is onduidelijk of het gaat om een ongeluk of niet.

Jordans stiefmoeder Jessica maakte het nieuws na het overlijden wereldkundig via Facebook. "Gisteravond kreeg ik het telefoontje dat geen één ouder wil krijgen. Mijn oudste geliefde dochter, Jordan, is overleden, ze was pas 26 jaar oud", schreef ze toen. "Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

16 and Pregnant-ster overleden op 26-jarige leeftijd

Jordan was in 2014 te zien met haar familie en haar toenmalige vriend Derek Taylor in de MTV-serie 16 and Pregnant. Ten tijde van de opnames had de zwangere Jordan moeite met werk vinden en had ze geen dak boven haar hoofd, nadat haar familie haar verstoten had. De familie keurde haar relatie met Derek niet goed.

Jordan beviel van haar dochter Evie. In 2015 droeg Jordan de voogdijrechten tijdelijk aan de moeder van Derek over. Twee jaar later werd ze gearresteerd voor drugsbezit. In januari 2021 deelde Jordan foto's van een feestje waar ze samen met haar vrienden vierde dat ze een jaar nuchter was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MTV reageert op dood 16 And Pregnant-moeder Valerie Fairman

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!