Beeld © Instagram @christine_brownsw

Sister Wives-fans opgelet: Christine Brown krijgt haar eigen kookshow

23 februari 2022 17:54

Christine Brown (49) mag dan wel haar polyamoureuze huwelijk met Kody Brown hebben verlaten, maar dat betekent niet dat ze niet meer op televisie te zien zal zijn. TLC heeft namelijk aangekondigd dat Christine binnenkort haar eigen kookshow krijgt genaamd 'Cooking with Just Christine'.

"Een voorproefje van iets nieuws!", zo laat TLC in een verklaring weten. "Christine gaat haar favoriete recepten delen in de nieuwe digitale serie Cooking with Just Christine". In een teaser is te zien dat Christine vertelt dat ze een aantal van haar favoriete recepten zal gaan delen die 'niet alleen heerlijk zijn, maar ook makkelijk om te maken'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown over breuk met Christine: 'Ze was constant aan het klagen'

"Ik ben Christine Brown, je kent mij misschien wel van Sister Wives, maar wat je waarschijnlijk niet weet, is dat ik gek ben op koken." Hoewel ze nog niet vertelt wat voor gerechten ze zal gaan maken, kunnen wel zien hoe ze een cake snijdt, taco’s serveert en de laatste hand legt aan een casserole. Ook is in de teaser te zien dat één van haar kinderen meehelpt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody Brown uit Sister Wives twijfelt geregeld aan polygamie: ‘Het is een uitdaging’

In het huidige seizoen van Sister Wives is te zien dat Christine en Kody uit elkaar gaan. De breuk zat er volgens de twee al langere tijd aan te komen, aangezien ze al een tijdje 'gefrustreerd' zijn over hun relatie. In het programma Sister Wives: One on One vertelde Kody afgelopen zondag nog dat hij de breuk nog moet verwerken en momenteel aan het 'rouwen' is.

Het is nog niet bekend of de kookshow van Christine ook in Nederland te zien zal zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine Brown uit Sister Wives wil geen 'liefdeloos' huwelijk met Kody

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!