Pete Davidson Beeld © ANP

Pete Davidson na opmerkelijk filmpje weer van Instagram af

24 februari 2022 01:52

Een week na zijn terugkeer op Instagram heeft Pete Davidson (28) het platform weer de rug toegekeerd. Volgens de 'New York Post' deed hij dat nadat hij een clipje had geplaatst dat door veel volgers werd gezien als een sneer naar Kanye West (44), de ex van Pete's vriendin Kim Kardashian (41).

"Het internet is een giftige plek"

De comedian zou een video hebben gedeeld van Robert De Niro in de film The King of Comedy uit 1982, waarin de acteur zegt: "Het is beter om een nacht een koning te zijn dan een leven lang een sukkel." Ook promootte hij in een post zijn nieuwe film The Home. Niet lang daarna was zijn account weer uit de lucht.

Vorige week was de eerste keer sinds 2018 dat Pete weer actief was op sociale media. Vier jaar geleden verklaarde hij: "Er is niks aan de hand. Er is niks gebeurd. Er is geen cryptische omschrijving of wat dan ook. Ik wil gewoon niet meer op Instagram zitten, dat is alles. Of welk ander sociaal medium dan ook. Het internet is een giftige plek en ik voel me daar niet goed bij. Waarom zou ik nog langer op een plek blijven die me niks goeds brengt en me alleen maar negativiteit geeft? Mijn echte leven is zoveel waardevoller en belangrijker".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson terug op Instagram na bedreigingen Ye West

Vlak na zijn terugkeer op Instagram kreeg Pete er een bijzondere volger bij: Kanye West. Die gaat de laatste tijd op social media flink tekeer tegen de Saturday Night Live-komiek. Ook deelde Kanye screenshots van smsjes van Kim die hem vroeg daarmee te stoppen omdat ze zich zorgen maakte dat fans van de rapper Pete iets zouden aandoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson maakt relatie met Kim Kardashian officieel

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!