Jennifer Lawrence Beeld © ANP

Eerste kind van Jennifer Lawrence is geboren

24 februari 2022 02:20

Het eerste kind van Jennifer Lawrence (31) en haar man Cooke Maroney is geboren. Dat schrijft 'TMZ' op basis van gegevens uit het bevolkingsregister van Los Angeles.

"Ieder instinct in mijn lichaam wil de privacy van de baby beschermen voor de rest van zijn of haar leven"

De showbizzsite weet niet te vertellen wanneer de baby precies is geboren, wat de sekse is en hoe de kleine heet. De woordvoerder van Jennifer zou de lippen stijf op elkaar houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lawrence greep naast rol Once Upon a Time in Hollywood

De Hunger Games-actrice gaf eerder al aan weinig details over haar kind te willen delen. In Vanity Fair zei ze dit najaar: "Als iemand op een feestje tegen mij zou roepen 'oh mijn god, je krijgt een baby', dan kan ik niet zeggen 'daar wil ik niet over praten. Ga uit m'n buurt, gek!' Maar ieder instinct in mijn lichaam wil de privacy van de baby beschermen voor de rest van zijn of haar leven, zo goed als ik kan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familieboerderij Jennifer Lawrence volledig afgebrand

De actrice, die onlangs was te zien in de film Don't Look Up, wil dan ook niet dat vreemden zich vertrouwd gaan voelen in de buurt van haar kind. "Ik wil niet dat iedereen zich welkom voelt in zijn of haar bestaan. Dat begint voor mij door de baby niet te betrekken bij dit onderdeel van mijn werk."

Netflix strikt sterrencast voor nieuwe film Don't Look Up

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!