Glennis Grace Beeld © ANP/Anneke Janssen

Twee nieuwe verdachten aangehouden in mishandelingszaak Glennis Grace

24 februari 2022 11:41

Opnieuw zijn er twee mensen aangehouden voor betrokkenheid bij een geweldsincident in de Jumbo aan de Westerstraat in Amsterdam. Het zijn een jongen van 15 en een man van 20 uit de hoofdstad. Ze zouden samen met anderen medewerkers van het supermarktfiliaal hebben mishandeld.

"Ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd"

De zaak draait om de 15-jarige zoon van zangeres Glennis Grace, die in de Jumbo een elektronische sigaret opstak en daarop werd aangesproken door supermarktpersoneel. Grace zelf, haar zoon en een vriend van de familie werden aangehouden toen ze verhaal waren gaan halen en dat nogal gewelddadig verliep. Zij zijn weer thuis, maar blijven verdachte en mogen zich voorlopig niet bij de Jumbo in de Westerstraat vertonen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aangifte gedaan tegen Glennis Grace en zoon na Jumbo-rel

De twee nieuwe verdachten werden dinsdag en woensdag opgepakt. Ook zij zijn intussen naar huis gestuurd maar blijven wel verdachte. Voor hen geldt eveneens dat ze niet in de buurt van het Jumbofiliaal mogen komen of contact zoeken met de medewerkers.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Glennis Grace laat van zich horen na ophef: 'Mijn tong brandt'

Op Instagram liet Grace onlangs weten dat ze het onderzoek naar het incident met vertrouwen tegemoetziet, "omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd". Tegen haar, haar zoon en de vriend is aangifte gedaan, door wie is niet bekend.

Hoewel de zangeres weer op vrije voeten is, moet ze zich nog wel aan een aantal gedragsregels houden. Wij hebben ze hier voor jullie op een rijtje: 

Gedragsregels voor Glennis Grace na vrijlating door politie

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!