Olcay Gulsen en Ruud de Wild Beeld © ANP

Ruud de Wild houdt Olcay Gulsen voor de gek met (lege) Chanel-tas

24 februari 2022 16:54

Een tas van het modehuis Chanel gaat gemiddeld voor een slordige €6.000 over de toonbank. Als Olcay Gulsen (41) haar lief Ruud de Wild (52) binnen ziet komen met een tas van het luxe merk is ze dan ook in extase. Helaas voor de voormalig modeontwerpster zat er iets anders in de tas...

"Je hebt tenminste gelachen"

Olcay krijgt geen Chanel-tas van haar vriend cadeau, maar... een kop koffie. Zoals een goede influencer betaamt zat ze al helemaal klaar om haar presentje te filmen als de radio-dj binnen komt lopen. "Je ging toch koffie halen?" vraagt ze verbaasd terwijl ze hebberig naar de tas grijpt. Een flauw grapje, want in de tas zit enkel een beker koffie van de Starbucks.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen voor de zoveelste keer uit haar broek gescheurd

Gelukkig heeft Olcay dezelfde humor als haar vent en kan ze wel lachen om de stunt. Ze is vooral benieuwd hoe hij aan de tas is gekomen. "Stond bij de vuilnis van mensen die gingen vliegen, of op reis gingen", verklaart Ruud. "Die gingen weg en wilde er niet mee reizen denk ik." Hoewel Olcay zichzelf vooral 'oppervlakkig vindt, omdat ze zo blij werd van een (lege) Chanel-tas', is Ruud blij met zijn actie. "Je hebt tenminste gelachen", is te horen in de Stories van Olcay.

Sinds kort hebben Olcay en Ruud samen ook een podcast waarvan jíj de inhoud bepaalt. Hoe dat zit leggen ze zelf uit in deze video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild schaamt zich voor littekens van operatie: 'Het is niet charmant'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!