Carlo Boszhard Beeld © ANP

Story-hoofdredacteur Guido noemt Roddelpraat-suggestie schadelijk voor blad

24 februari 2022 23:59

'Story'-hoofdredacteur Guido den Aantrekker (55) vindt het schadelijk voor zijn blad dat juicekanaal 'Roddelpraat' suggereert dat 'Story' door RTL onder druk zou zijn gezet om niets te melden over mogelijk seksueel overschrijdend gedrag van Carlo Boszhard (52). "Dat is pertinente onzin", zei hij donderdag in 'Shownieuws'.

Roddelpraat meldde woensdag dat een Story-verhaal over een BN'er die ongewenst gedrag had vertoond richting minderjarige jongens over Carlo zou gaan. Guido wilde in zijn artikel geen namen noemen omdat er nog een onderzoek zou lopen en niet duidelijk was wat er precies aan de hand is. "Dan moet je ook enige afstand bewaren", zo vindt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard doet aangifte tegen Jan Roos en RoddelPraat

Dat Roddelpraat en later ook Yvonne Coldeweijer beweren dat het om Carlo moet gaan, is voor hun eigen rekening. "Zij betrekken Story erbij om hun eigen verhaal waarschijnlijk wat meer gewicht te geven", aldus Guido, die in de uitzending ook geen namen wilde noemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard voelt zich gesterkt: 'Focus ligt op aangifte'

"Wij hebben de policy bij Story dat we geen namen noemen zolang er geen bewijs is. Het is niet mijn verantwoordelijkheid om te zeggen om wie het gaat. Dat Roddelpraat en Yvonne kennelijk beweren dat het om Carlo gaat is geheel voor hun eigen rekening."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Roos noemt aangifte Carlo Boszhard 'een kansloze zaak'

Carlo noemt de verhalen over mogelijk seksueel overschrijdend gedrag "leugens". Hij heeft aangifte gedaan tegen Roddelpraat en presentator Jan Roos wegens smaad en wil dat ook toen tegen Yvonne.