Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian: 'Ik wil niets liever dan gescheiden zijn van Kanye'

25 februari 2022 11:35

Als Kim Kardashian (41) haar zinnen ergens op zet, komt het zelden voor dat ze niet krijgt wat ze wil. Maar in haar scheiding van Kanye West (44) verloopt het niet zo soepeltjes. De rapper zet alles op alles op hun huwelijk te redden, maar in nieuwe rechtbankpapieren, die 'TMZ' in handen heeft, pleit de realityster ervoor om het zo snel mogelijk af te handelen.

"Ik hoopte natuurlijk dat ons huwelijk zou slagen"

Single zijn, het is Kims grootste wens op het moment, blijkt uit de rechtbankpapieren die TMZ in bezit heeft. Hierin is te lezen dat Kanye's posts op Instagram haar 'emotioneel leed' aandoet en hun co-ouderschap in de weg staat. "Ik wil niets liever dan gescheiden zijn", aldus Kim in haar betoog aan de rechter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian herdenkt overleden vader: 'Ik voel dat je er bent'

"Kanye heeft allerlei misinformatie over onze privézaken en co-ouderschap verspreid op social media en dat bezorgt mij emotioneel leed", gaat Kim verder in de papieren. De rapper beschuldigde zijn ex ervan hun dochter Chicago te hebben 'gekidnapt'. Daarnaast beweerde hij dat Kim hem ervan beschuldigde een huurmoordenaar in te hebben gehuurd om haar om te leggen. Ook vond de rapper het niet kunnen dat hun 8-jarige dochter North op TikTok te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye brengt nieuw album alleen op eigen muziekplatform uit

"Hoewel ik natuurlijk hoopte dat ons huwelijk zou slagen, ben ik tot de realisatie gekomen dat het nooit hersteld zal worden. Kanye is het hier niet mee eens, maar gelukkig heeft hij nu door dat ik er een punt achter wil zetten", meldt Kim. Ze wil single zijn, zodat ze 'het herstelproces' voor haar en haar gezin kan beginnen. De zaak komt volgende week voor de rechter, waarbij Kim waarschijnlijk single verklaard wordt, meldt TMZ

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!